Rólunk - Clean Slate Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

 


Cégünk megalakulása óta vagyonvédelmi tevékenységekkel, takarítással, emberi erőforrás managementtel és zöldterület kezeléssel foglalkozik, mely későbbiekben kiegészült fordítási feladatok elvégzésével is.
 
 
 
A Társaság ügyvezetője, Nagy Zsigmond, aki már a Kft. megalapítása előtt is szakmai vezetőként szerzett tapasztalatot multinacionális vállalatoknál a tevékenységeinkben felsorolt munkaterületeken belül, kiemelkedően vagyonvédelmi területen.

 
 
Fordítói terület vezetését jogász, nemzetközi marketing szaküzemgazdász, EU szakjogász, szakfordító és audiovizuális fordítói végzettséggel rendelkező kollégánk végzi.
 
 
 

A különböző nagyságrendű feladatokat ugyanazzal a hatékonysággal és megbízhatósággal végezzük, legyen az humán vagy gazdálkodást érintő feladat, személyes szolgálat, vagy komplex őrzésvédelmi szolgáltatás, illetve irodai vagy ipari létesítménytakarítás. Az elvégzett feladatok színvonaláért minden esetben kezességet vállalunk. Tevékenységünket felelősségbiztosítás fedezete mellett végezzük.
 
 
Tudásunk és tapasztalataink átadásával megbízóink számára lehetővé tesszük, hogy mindenre kiterjedő szolgáltatást kapjanak, amely napjainkban nélkülözhetetlen, és társaságunk
 
munkatársai számára vonzó, megnyugtató és stabil munkahelyet teremtsünk.


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz